top of page

coaching

Coaching traject individueel

 

Een persoonlijk coaching traject is een effectieve en prettige manier om je eigen doelen scherp te krijgen en deze om te zetten in concreet handelen, zodat we deze doelen ook echt kunnen verwezenlijken. Binnen onze coaching sessies kijken we niet alleen waar je nu staat, maar des te meer naar waar jij naartoe wilt. Hoe ziet jouw ideale situatie eruit? Welke situatie geeft jouw energie en drive? Samen brengen we jouw persoonlijke kracht en kwaliteiten in kaart en maken we een concreet plan hoe je deze kwaliteiten in kunt zetten als basis voor je verdere groei en persoonlijke doelstellingen.

Doel: het helder krijgen van je huidige en ideale situatie, inzicht krijgen in jouw unieke kwaliteiten en hoe deze ingezet kunnen worden om je doelen te bereiken, het bepalen van een concreet stappenplan om je persoonlijke doelen te verwezenlijken.

 

Voor wie:

Je wilt meer uit jezelf halen, werken vanuit je eigen kwaliteiten of meer enthousiasme ervaren in je werk.

Je bent toe aan een volgende stap of nieuwe uitdaging en wilt bepalen hoe.

Je wilt meer inzicht in je huidige situatie en een volgende stap die bij je past.

Je wilt meer balans ervaren in je leven.

 

 

Programma:

De coaching sessies zijn individuele sessies, het aantal sessies stemmen we af op jouw persoonlijke situatie. Over het algemeen zijn 7 sessies optimaal om toe te werken naar de gewenste situatie.

bottom of page