top of page

Het team

Pasfoto Kiki de Jonge2_edited.jpg

Dr. Kiki de Jonge

Ik ben optimistisch, empathisch, creatief en een aandachtige luisteraar. Ik hou ervan om met een open blik naar situaties te kijken en nieuwe mogelijkheden te zien. Om van daaruit anderen te ondersteunen om de keuzes te maken waar zij écht enthousiast van worden en welke positieve innovatieve verandering teweeg te brengen. 

 

Mijn expertise in wetenschap en praktijk ligt in de positieve psychologie en organisatiepsychologie, met een focus op het vergroten van flow en creatieve inzichten, door het benutten van ieders kernkwaliteiten. Ik ervaar werkplezier wanneer ik anderen kan helpen om in hun eigen kracht te staan, door zich bewust te worden van eigen kwaliteiten en momenten van flow, en hoe je deze actief kunt benutten in het dagelijkse werk en leven (voor jezelf, je team en de organisatie). Zowel wanneer het tegenzit of een lastige uitgading zich aandient, alsook om nog meer enthousiasme, zelf-leiderschap en creativiteit in werk en leven te ervaren.

IMG_9709_edited.jpg

Alwin de Boer

Ik ben proactief, energiek en communicatief sterk. Ik hou ervan op zaken aan te pakken en in goede banen te leiden en ben niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Ik geloof erin dat iedereen zijn/haar eigen krachten en talenten heeft en dat we allemaal op onze eigen manier iets toevoegen aan de wereld. Ik ervaar ontzettend veel werkplezier als ik anderen kan helpen in hun eigen kracht te
staan en beste uit zichzelf te halen. Als coach ga ik graag met mensen op pad: door te doen, actief te zijn, komen de nieuwe inzichten als vanzelf. We komen letterlijk in beweging (hardlopen, outdoor), om zo mentaal en fysiek weer in je eigen kracht te komen staan. 

bottom of page