top of page

Praktische info

Wat is coaching en wat doet een coach? 

Coaching is een hulpmiddel bij het verwezenlijken van jouw doelen. Bij coaching wordt bewustzijn gecreëerd in je huidige en gewenste situatie. Samen kijken wij naar jouw doelen, drijfveren, behoeften en eventuele obstakels. Door coaching verkrijg je overzicht en nieuwe inzichten. Ook creëert het nieuwe keuzes en mogelijkheden. Belangrijk hierin is het omzetten van nieuwe inzichten in een aantal actiepunten en concreet handelen. Als coach draag ik geen kant en klare oplossingen aan, maar werken we vanuit van jouw potentieel, jouw kracht en jouw inzet. Wel ondersteun ik je zodat je zelf die keuzes kunt maken die bij jou passen. 
 

Wat kan ik praktisch verwachten? 

In een coachtraject word je tijdens een samen afgestemde periode individueel begeleid bij jouw veranderingsproces. Samen stellen we jouw doelen vast en zetten we een traject op, zodat we deze doelen ook echt kunnen verwezenlijken.

  • Een traject bestaat uit minimaal 3 sessies, en gemiddeld uit 7 sessies. Over het algemeen vinden deze sessies eens per 2 weken plaats, om zo genoeg ruimte te creëren om tussentijds aan de nieuwe stappen te werken en deze te implementeren. Uiteraard wordt het traject in overleg samen afgestemd op jouw individuele vraagstuk. 

  • Soms kan een eenmalige coachingssessie al voldoende zijn om een bepaalde coachingsvraag te behandelen, hiervoor is bijvoorbeeld de brainstorm (wandel)sessie uitermate geschikt. 

Wat wordt er van jou verwacht? 

Een actieve houding en commitment om aan het door jou gestelde doel te werken, dit is nodig om tot een succesvol coachtraject te komen. Twijfel je of coaching iets voor jou is, stuur dan vrijblijvend een bericht en ik leg je graag uit wat ik als coach voor je kan betekenen. 

bottom of page