top of page

Brainstorm coaching

Brainstorm wandelsessie – dagdeel

 

Deze inspirerende wandelsessie kan concreet ingezet worden om je gedachten uiteen te zetten, te sparren over nieuwe ideeën en mogelijkheden, en tot nieuwe inzichten te komen. Het wandelen in natuur en buitenlucht helpt om gedachten vrij te laten stromen en je huidige situatie en doelen vanuit een nieuw en fris oogpunt te zien. Tijdens de wandeling stel ik scherpe en verfrissende vragen, en maken we gebruik van de omgeving en het wandelen om knopen door te hakken of lastige aspecten inzichtelijk te krijgen. Na de wandeling vatten we het gesprek samen en bepalen we je vanuit deze inzichten concreet verder aan de slag kunt.

 

Deze wandelsessie kan los geboekt worden of  ingezet worden als een van de coaching sessies binnen je eigen coaching traject.

 

Doel: om net dat extra impuls te krijgen om je huidige situatie scherp te krijgen of vanuit je gedachten en dromen naar handelen toe te werken.

 

Voor wie:

Je bent toe aan een volgende stap of nieuwe uitdaging en wilt bepalen hoe.

Je wilt meer inzicht in je huidige situatie en een volgende stap die bij je past.

Je hebt behoefte aan een sparringspartner om je ideeën helder en concreet uiteen te kunnen zetten.

 

 

Programma

1h - Ontvangst en kennismaking op praktijklocatie, gevolgd door een intakegesprek om de focus voor de wandelsessie te bepalen.

1h - Naar buiten voor een inspirerende brainstorm wandelsessie in de natuur.

1h - Aankomst praktijklocatie, ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Nabespreking brainstormwandeling en het opstellen van een persoonlijk actieplan.

 

Kosten: € 275 bij 1 persoon. Kosten voor groepen op aanvraag.

 

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, of om in overleg een datum vast te leggen.

bottom of page