top of page

Effectief thuiswerken

Effectief thuiswerken: nu en na de Corona situatie

 

Voor thuiswerken geldt niet “one size fits all”. Wat voor de een juist heel prettig werkt, is voor een ander helemaal niet de manier om in een werkflow te komen. Hierbij spelen zowel persoonlijkheid en je thuissituatie een rol. Als coach, trainer en onderzoeker word ik veelvuldig voor dit onderwerp benaderd. Als expert op dit gebied geef ik je graag de belangrijkste inzichten mee.

 

De (online) training ‘Effectief Thuiswerken’ heeft twee varianten:

- Voor op medewerkers en professionals

- Voor management, leidinggevenden en HR-professionals.

 

Voor medewerkers en professionals

We gaan in deze training actief aan de slag om te onderzoeken wat jouw behoeftes en voorkeuren zijn in je werk, en hoe je deze effectief vertaald naar thuiswerken. Waar loop je momenteel tegenaan en hoe kun je hier verandering in brengen? Welk inzicht geeft het thuiswerken je, en hoe vertaal je dit voor na de Corona situatie? Je leert en ervaart de best practices voor thuiswerken en het ervaren flow in je werk.

 

Voor management, leidinggevenden en HR

Hoe geef je effectief leiding en blijf je in contact met je medewerkers wanneer zij (gedeeltelijk) thuiswerken? Welke persoonlijkheidsverschillen van je medewerkers spelen mee, en hoe geef hier je effectief vorm aan? Welke ondersteuning vraagt thuiswerken, en waar stuur je als leidinggevende op aan nu je je medewerkers niet meer dagelijks ziet? Je leert en ervaart de best practices voor thuiswerken en het stimuleren van flow, om effectiviteit en werkplezier te vergroten.

 

Coaching en consulting

Om de veranderingen zo soepel mogelijk te implementeren en tot effectief thuiswerken te komen, bied ik aanvullende consulting en coaching mogelijkheden. Mijn coaching en trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en effectief vertaald naar de praktijk.

 

Meer lezen over effectief thuiswerken? Klik hier.

Effectief thuiswerken - interview uitzending RTL nieuws

Effectief thuiswerken - interview uitzending RTL nieuws

Video afspelen
bottom of page