top of page

MINDFULNESS & COACHING

Mindfulness met individuele coaching

 

De unieke combinatie van mindfulness (aandachtstraining) en individuele coaching is een effectieve en prettige manier om optimaal aan je persoonlijke groei te werken.

De individuele coaching helpt je om meer inzicht te krijgen in je huidige situatie, je persoonlijke doelstellingen concreet te krijgen en geeft je handvaten om hier doelgericht naartoe te werken.

Mindfulness helpt je tegelijkertijd verder om meer in het hier en nu aanwezig te zijn. Je leert automatische negatieve gedachten te relativeren en deze om te zetten in gedachten die je helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

 

Deze combinatie richt zich op het verminderen van stress en het creëren van milde aandacht, en helpt je vanuit het hier en nu concreet vooruit richting jouw persoonlijke doelen. Zowel binnen de coaching en mindfulness werken we met concrete handvaten en tools zoals audiofragmenten, om zo het geleerde in het dagelijks leven toe te kunnen passen.

 

Doel: een intensief en uniek traject om in een relatief korte tijd maximale stappen te zetten in je zelfontplooiing en eventuele obstakels te overbruggen. Een prettige manier om stress los te laten en met een milde open blik naar de huidige situatie te kijken.

 

Voor wie:

Je wilt meer uit jezelf halen, werken vanuit je eigen kwaliteiten of meer enthousiasme ervaren in je werk.

Je wilt je dromen omzetten in concreet handelen en wilt bepalen hoe.

Je wilt meer inzicht in je huidige situatie en een volgende stap die bij je past.

Je wilt op een prettige en effectieve manier met stressvolle momenten en gedachten kunnen omgaan.

Je wilt meer balans ervaren in je leven en loskomen van de automatische piloot.

bottom of page