top of page

Blended werken en effectief brainstormen - interview

#Interview in het blad van a.s.r. Verzekeringen: werken tijdens / na de #Corona situatie. #Blended #werken wordt de nieuwe standaard.


Ik ga ook in op hoe het (deels) online werken ook interessante #mogelijkheden biedt voor #creativiteit en #innovatie middels #online #brainstormen:

Het is ook een mooi moment om gebruik te maken van #online tools voor effectief brainstormen waar Kiki in haar eigen bedrijf #Groeiflow ook aandacht aan besteedt. ‘Als je met elkaar fysiek aan het brainstormen bent, vergeet je soms je eigen visie omdat dominantere collega’s je voor zijn en aandacht opeisen. Ook loop je het risico om al met de mening van de ander mee te gaan voordat je zelf aan het woord bent gekomen. Dat is allemaal anders als je via chat, Google Docs of online brainstorm tools eerst je eigen #ideeën noteert en die later spiegelt aan anderen. Dan komen we vaker tot meer innovatieve ideeën. En dat zal ons allemaal makkelijker afgaan en kan sneller vanzelfsprekend worden, nu we door de #Corona situatie online een enorme vooruitgang hebben geboekt.’


Zie het gehele interview in de bijgaande foto’s:
30 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page