top of page

Werken in een kantoortuin: hoe kun je toch focus en flow ervaren? - Interview RTL Z

Bijgewerkt op: 9 mei 2020


Werken in een kantoortuin: hoe kun je toch focus en flow ervaren? 💡

In een interview met RTL Z bespreek ik de alternatieven en tips voor focus: https://lnkd.in/giiuRy4

Alvast 2 tips:

1. Inrichting van de kantoortuin: idealiter worden er verschillende werkzones gecreëerd, afgestemd op je werkzaamheden en behoeftes op dat moment. Voldoende stilteruimtes voor concentratie, en andere ruimtes voor interactie of projectwerk (zoals coffice: coffee & office) ☕️

“Standaard kun je dan het beste in de zone zitten waar je je goed kunt concentreren. Dit kan een een afgezonderde ruimte zijn, maar ook een open ruimte waarin net als in een bibliotheek stilte de norm is.”

2. Wat je zelf kunt doen om je kans op concentratie en flow te vergroten: een koptelefoon met ruisgeluid aanschaffen, push meldingen van e-mail en smartphone uitzetten. We blijken namelijk gemiddeld elke 3 minuten gestoord en onderbroken te worden in een kantoortuin.

En, mochten bovenstaande tips onvoldoende werken, dan kan een briefje zoals op de foto mogelijk een uitkomst zijn ;-)

💡 Wat helpt voor jou om focus en flow in je werk te ervaren? Ik help je graag verder!

Zie: www.groeiflow.nl/coaching

15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page