top of page

Hoe gaat het eigenlijk met jou, jezelf? Gratis coach tool

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2020


In deze bizarre Corona tijd, waarin we los zijn van onze dagelijkse routine, is het heel mooi om ook een moment voor jezelf te pakken. Een stap terug te doen te midden van alle chaos. En jezelf te vragen: hoe gaat het eigenlijk met mij? Hoe kan ik in deze momenten alsnog flow ervaren in mijn werk en leven? Wat doet ertoe voor mij?

Hopelijk lukt het je om ook mild te zijn voor jezelf, en je te beseffen dat de huidige situatie echt anders is dan normaal. Opeens werk je volledig thuis, en in plaats van een goede concentratie werkplek thuis, is de kans groot dat je in bepaalde mate wordt afgeleid: doordat de server van je werkgever overbelast raakt of van je vraagt alleen in bepaalde shifts te werken, doordat je kinderen of huisgenoten opeens ook hele dagen thuis zijn (en je er mogelijk opeens een baan bij hebt als onderwijzer), en je mogelijk ook zelf stress ervaart van de huidige Corona crises situatie.

Tegelijkertijd, doordat we nu uit onze normale routine zijn, kan dit ook een mooi moment zijn om te reflecteren op je werk en leven. Als coach heb ik daarom een gratis coach worksheet voor je gemaakt, klik hier om deze te downloaden.

De worksheet helpt je inzichtelijk te krijgen wat je nu nodig hebt, en welke stappen je wilt gaan maken richting je dromen en doelen. Zo wordt het makkelijker om naar je doelen toe te werken.

Wil je graag verder aan de slag met je kwaliteiten en doelen? Als coach denk ik graag met je mee en help ik je concrete stappen te zetten richting jouw doel.

Actie: t/m 6 april krijg je nu tijdelijk 5% korting op je coachingsessie én maak ik 5% over naar een goed doel naar keuze. Laten we elkaar zo allemaal een beetje helpen. De actie geldt ook wanneer je alvast een coaching sessie boekt voor verder in de toekomst.

Zolang de corona situatie duurt vinden alle coaching gesprekken online plaats, dit kan bijv. via Skype, Zoom of Google meet, maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

PS: kinderen op de achtergrond (of voorgrond) tijdens een video coachgesprek? Geen probleem! Ook daar redden we ons mee :)

61 weergaven0 opmerkingen
bottom of page