top of page

Workshop Creativiteit in Coaching @ NOBCO


Op 26 november geef ik de workshop ‘Creativiteit in Coaching’, tijdens het online NOBCO symposium (Beroepsvereniging Coaches). Het belooft een inspirerende dag te worden, met workshops van verschillende experts. Kom je ook?

Effectief Brainstormen: op naar creativiteit & innovatie in het coachproces

Creativiteit is cruciaal voor innovatie en groei: het bevordert nieuwe ontdekkingen en positieve veranderingen, stelt mensen in staat om effectief te reageren op onvoorziene uitdagingen en is nodig om te floreren in een steeds veranderende omgeving. Creatief zijn ondersteunt en verhoogt het welzijn en is van vitaal belang voor de proactieve ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden.

Effectief brainstormen stimuleert om tot deze creatieve ideeën te komen. Maar hoe kunnen we dit optimaal inzetten, ook binnen #coaching? Tijdens deze #workshop leer en ervaar je wat wel en niet werkt voor #brainstormen en creativiteit. Ook ontdek je welke strategieën optimaal werken om creativiteit te stimuleren: zowel voor jezelf als coach én voor je coachee. Ook weet je welke brainstorm-strategieën je met je coachee kunt inzetten om #creativiteit en #innovatie te stimuleren in het coachproces. We baseren ons op wetenschappelijk onderzoek, en gaan hier hands-on en #interactief mee aan te slag.


zie ook: https://www.nobco.nl/bijeenkomsten/5f3d0c40f2600b0529a70cad


12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page