top of page

Coach
voor Coaches

Coach voor coaches en therapeuten

Herken je je in een van deze situaties?
⁃ Je hebt je opleiding tot coach of therapeut (bijna) afgerond, en je bent klaar voor de volgende stap: zelf aan de slag als coach!
⁃ Je bent gestart als coach of therapeut en wil je eigen praktijk succesvol neerzetten, op naar je droompraktijk. Je voelt dat er meer in zit en je wilt dit eruit halen! 

Je bent klaar om je vleugels uit te slaan en je eigen droompraktijk neer te zetten. Maar, hoe pak je dit aan? Vaak voelt het als een sprong in het diepe. Enerzijds vol met enthousiasme over het vak wat zo goed bij je past, anderzijds mogelijk spannend over hoe je dit goed gaat aanpakken, hoe je cliënten krijgt, en of je er echt klaar voor bent. Als coach voor coaches help ik je graag om deze stappen te gaan maken en succesvol je vleugels uit te slaan, van je coachdroom naar je droompraktijk!

Voor wie?
Je wilt je hart en je inspiratie volgen, je praktijk neerzetten vanuit jouw visie en kwaliteiten. 

Hoe gaan we aan de slag? 
⁃ We werken 1-op-1 samen om optimaal af te stemmen op jouw unieke en persoonlijk situatie, en een vliegende start te maken.
⁃ We gaan in op jouw eigen kernkwaliteiten, inspiratie en waardes, en hoe je deze optimaal in kunt zetten als coach. 
⁃ Hoe krijg je cliënten? We brengen jouw ideale doelgroep in kaart en hoe je op hun kunt afstemmen, zowel om cliënten te krijgen en ze te behouden als droomklanten. 
⁃ We kijken naar praktische vragen die je hebt over werken als coach: hoe je je in lastige situaties verhoud bijvoorbeeld, of hoe je de coach sessies zelf weer loslaat en rust vindt. Maar ook vragen als: Hoe positioneer ik mij als coach, en welk tarief kan ik vragen?
⁃ We zullen je eigen blokkades in kaart brengen en overwinnen, om zo je praktijk vol positieve energie en met zelfvertrouwen neer te zetten. 

 

Het traject is uniek en afgestemd op jouw situatie, jouw vragen en behoeftes, om zo optimaal je vleugels uit te kunnen slaan als coach en jouw droompraktijk neer te zetten. Samen stemmen we het aantal sessies af. Vaak zijn zo’n 7 sessies optimaal om toe te werken naar jouw droompraktijk. 

Toewerken naar jouw droompraktijk:
⁃ is de moed hebben om je dromen te (h)erkennen
⁃ is leven, werken en creëren zoals jij echt bent
⁃ is de deur meteen opendoen als inspiratie aanklopt
⁃ is luisteren naar je eigen innerlijke leiding in plaats van naar de goedbedoelde suggesties van anderen

Van Dromen, naar durven en doen!

bottom of page