top of page

Hardloop coaching

Vanuit mijn passie voor bewegen, het fysieke lichaam en het beste in mensen naar boven halen is ‘flow on the move met Alwin’ ontstaan. Vanuit mijn kracht ‘actief zijn’ en enthousiasme om mensen vanuit hun krachten en kwaliteiten te laten werken en leven, help ik je graag (letterlijk en figuurlijk) te bewegen naar jouw mooiste leven. En zo ook meer flow in je dagelijkse leven te ervaren.

Elk mens is uniek en bezit een hele hoop kwaliteiten en vaardigheden. En datgene waar je veel energie van krijgt, een flow in ervaart, is jouw kracht.

In ons dagelijks leven is ons hoofd constant bezig met vraagstukken en situaties analyseren. In vergaderingen zitten we veelal stil en discussiëren we met elkaar wat de beste oplossingen voor vraagstukken zijn. Vanuit mijn visie moeten we veel meer uit ons hoofd en in ons lichaam. En zo ook meer gaan voelen en uiteindelijk lichaam en geest laten samenwerken.

Bij ‘flow on the move met Alwin’ doen we dit niet vanuit onze stoel of alleen vanuit ons hoofd. We doen dit door in beweging te komen, te beleven en ervaren. We gaan op expeditie, jouw expeditie! Dus van passief naar actief.

We onderzoeken wat jouw kwaliteiten en vaardigheden zijn en wat jouw ideaal is. Dit zal een basis gaan vormen in hoe jij gaat bewegen naar jouw mooiste leven.

Image by Luca Bravo
bottom of page